Ajouter au panier PDF Vrienden der Blinden en Slechtzienden op Facebook

bedrijven

  De vzw is grotendeels afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs: particulieren, bedrijven of serviceclubs.

Iedereen kan de vereniging steunen volgens zijn eigen financiële mogelijkheden. De donateur kan daarbij zijn wensen duidelijk maken en mee bepalen waarvoor de vzw het geld zal gebruiken.

Giften vanaf € 40 per kalenderjaar zijn fiscaal aftrekbaar. U ontvang er een fiscaal attest voor in het eerste kwartaal van het daaropvolgende kalenderjaar.


  Bedrijven

-    U kunt de vzw de Vrienden der Blinden en Slechtzienden helpen met de audiodescriptieve adaptaties van films en tentoonstellingen, de inrichting van nieuwe woningen en sensibilisatie door de vereniging op te nemen in uw beleid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en sponsoring.

info@vriendenderblinden.org


Terug

IK DOE EEN GIFT

Steun het geïntegreerde dienstenaanbod voor blinden en slechtzienden door het volgende bedrag te schenken :International Guide Dog Federation
Privacybeleid | Copyright | Wettelijke vermeldingen | Copyright © Les Amis des Aveugles 2020 | Réalisé par Comase info avec CodeWeb

Wij gebruiken cookies om onze website beter te laten werken, surfgedrag te meten en te optimaliseren. U kan onze website verder bezoeken als na uw akkoord.

IK ACCEPTEER  MEER WETEN