Ajouter au panier PDF Vrienden der Blinden en Slechtzienden op Facebook

Een gift overmaken

Wilt u ons steunen? Doe een online gift op ons donatieplatform. Vanaf een jaarlijks bedrag van €40 ontvangt u automatisch een fiscaal attest.

 

Een gift overmaken is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij ons online donatieplatform. Dit veilige en gebruiksvriendelijke platform stelt u in staat om uw donatie (eenmalig of maandelijks) te registreren in enkele klikken. Niets is eenvoudiger dan dat! Klik hier om direct naar het donatieformulier te gaan.

 

Wilt u een sportieve uitdaging aangaan ten voordele van onze vereniging? Of uw vrienden en familie aanmoedigen om een donatie te doen in plaats van een verjaardagscadeau? Wilt u een laatst eerbetoon aan een geliefde brengen op een andere en nuttige manier? Dan is het mogelijk om je eigen actie te organiseren. Om uw actie te starten, ga naar deze pagina. Geef uw naasten de kans om hun interesse te tonen in een goed doel die dicht bij uw hart is.

 

U bent geen fan van nieuwe technologieën? Het is altijd mogelijk om een gift over te maken via een bankoverschrijving. Maak in dit geval uw gift over met de volgende informatie:

 

IBAN : BE49 001700000071 (BIC : GEBABEBB)

Communicatie: “Gift”

 

Dank u voor uw steun aan onze vereniging!

 

Vragen?

Contacteer Nancy Matroye:

 

Andy

Maak een eenmalige of maandelijkse gift over!

Lanceer uw eigen actie!  

 

                                                   

Organiseer een actie om een geleidehond te sponsoren!

Steun de mensen met een visuele beperking tijdens de Covid-19-crisis

 

 

Help ons om ons werk voort te zetten voor blinden en slechtzienden die intensiever lijden onder het isolement door een gift te doen of door uw eigen actie te lanceren op ons online donatieplatform. Klik op onderstaande link om naar het platform te gaan.

 

EEN GIFT DOEN

International Guide Dog Federation
Privacybeleid | Copyright | Wettelijke vermeldingen | Copyright © Les Amis des Aveugles 2022 | Réalisé par Comase info avec CodeWeb