Ajouter au panier PDF Vrienden der Blinden en Slechtzienden op Facebook

Een legaat geven

Ja, ik investeer in de toekomst van mijn dierbaren

U wilt zij die u na aan het hart liggen voor lange tijd steunen? U wilt investeren in de toekomst van uw dierbaren? In die van liefdadigheidsorganisaties zoals de Vrienden der Blinden en Slechtzienden? Door een deel van uw erfenis aan de vereniging af te staan – al is het maar 1 % – draagt u bij tot haar financiering zonder uw familie of de personen van uw keuze te benadelen. Het is eenvoudig, het kost u niets en u kunt zich op elk moment bedenken.

We raden u aan bij uw adviseur (notaris) te informeren naar de mogelijkheden die aangewezen zijn in uw situatie, en over de manier waarop u uw erfenis het best formaliseert.

Het is het best om samen met een notaris een openbaar testament op te stellen of een eigenhandig geschreven testament op te maken (volledig in uw handschrift geschreven, gedateerd en ondertekend, zonder registratie door een notaris).

Voorbeelden van testamenten

Zo bent u zeker dat uw laatste wensen in alle sereniteit worden uitgevoerd.

Een vraag ?

065/40.31.00 - filantropie@vriendenderblinden.org

Help ons om ons werk voort te zetten voor blinden en slechtzienden die intensiever lijden onder het isolement door een gift te doen of door uw eigen actie te lanceren op ons online donatieplatform. Klik op onderstaande link om naar het platform te gaan.

 

EEN GIFT DOEN

International Guide Dog Federation
Privacybeleid | Copyright | Wettelijke vermeldingen | Copyright © Les Amis des Aveugles 2022 | Réalisé par Comase info avec CodeWeb