Ajouter au panier PDF Vrienden der Blinden en Slechtzienden op Facebook

Een nieuw platform om veilig te kunnen doneren!

Een nieuw platform om veilig te kunnen doneren!

 

Tijdens de gezondheidscrisis die ons de afgelopen maanden hard heeft getroffen, heeft de vereniging haar activiteiten nooit gestaakt. Het was een kans om nieuwe projecten op te zetten. Een daarvan was het creëren van een nieuw online donatieplatform.

 

Een gift overmaken is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij ons online donatieplatform. Dit veilige en gebruiksvriendelijke platform stelt u in staat om uw donatie (eenmalig of maandelijks) te registreren in enkele klikken. U kunt ook een gift doen voor een specifieke actie zoals de acie “Covid-19” die is gestart om mensen met een visuele beperking te ondersteunen in deze moeilijke periode van gezondheidscrisis.

 

Wilt u een sportieve uitdaging aangaan ten voordele van onze vereniging? Of uw vrienden en familie aanmoedigen om een donatie te doen in plaats van een verjaardagscadeau? Wilt u een laatst eerbetoon aan een geliefde brengen op een andere en nuttige manier? Dan is het mogelijk om je eigen actie te organiseren. Geef zo uw naasten de kans om hun interesse te tonen in een goed doel die dicht bij uw hart is.

 

Beperken de regels van sociale distantie op dit moment de organisatie van activiteiten? Laat maar zitten! Je hebt een origineel idee om de mensen die u liefhebt te laten deelnemen aan een solidariteitsactiviteit op afstand. Verras ons door uw actie op te zetten!

 

Meer info?


Raadpleeg de pagina “Een gift overmaken” door hier te klikken

 

Andy

Maak een eenmalige of maandelijkse gift over!

Lanceer uw eigen actie!  

 

                                                   

Organiseer een actie om een geleidehond te sponsoren!

Steun de mensen met een visuele beperking tijdens de Covid-19-crisis

 

 

Help ons om ons werk voort te zetten voor blinden en slechtzienden die intensiever lijden onder het isolement door een gift te doen of door uw eigen actie te lanceren op ons online donatieplatform. Klik op onderstaande link om naar het platform te gaan.

 

EEN GIFT DOEN

International Guide Dog Federation
Privacybeleid | Copyright | Wettelijke vermeldingen | Copyright © Les Amis des Aveugles 2022 | Réalisé par Comase info avec CodeWeb