Ajouter au panier PDF Vrienden der Blinden en Slechtzienden op Facebook

De eerste steen van ons mobiliteitscentrum in Koksijde

Mobiliteitscentrum van Koksijde

In een feestelijke en gezellige sfeer werd op 17 juni de eerste steen van het mobiliteitscentrum in Koksijde gelegd in aanwezigheid van Voorzitter Eric BALATE en Vicevoorzitter Wim DEZEURE en van het gemeentebestuur.

Het bleek belangrijk om het opleidingscentrum voor geleidehonden te laten evolueren in een mobiliteitscentrum om zo te kunnen voldoen aan de toenemende behoeften van blinden en slechtzienden en om de voorzieningen aan te passen aan de huidige eisen van de opleiding voor geleidehonden.

Tijdens de werken wordt onder meer de bestaande kennel gesloopt en heropgebouwd. Daarnaast wordt ook een polyvalente zaal gebouwd waarin de nieuwe diensten met betrekking tot de oriëntatie en mobiliteit van visueel gehandicapte gebruikers worden ondergebracht.

Team van de mobiliteitscentrum van Koksijde
Team van het opleidingscentrum voor geleidehonden in Koksijde

Help ons om ons werk voort te zetten voor blinden en slechtzienden die intensiever lijden onder het isolement door een gift te doen of door uw eigen actie te lanceren op ons online donatieplatform. Klik op onderstaande link om naar het platform te gaan.

 

EEN GIFT DOEN

International Guide Dog Federation
Privacybeleid | Copyright | Wettelijke vermeldingen | Copyright © Les Amis des Aveugles 2022 | Réalisé par Comase info avec CodeWeb