Ajouter au panier PDF Vrienden der Blinden en Slechtzienden op Facebook

Film D’ARDENNEN in audiodescriptie in het Film Fest Gent

D'Ardennen film

In het kader van de 43e editie van Film Fest Gent, het Federaal Werk DE VRIENDEN DER BLINDEN EN SLECHTZIENDEN hebben het genoegen u uit te nodigen op maandag 17 oktober 2016 om 15 uur op de vertoning van D’ARDENNEN, geregisseerd door Robin Pront in audiodescriptie gerealiseerd door de Vrienden der Blinden.

(duur: 1u35)

De film werd toegankelijk gemaakt voor visuele gehandicapte personen dankzij de ingelaste commentaarsteun – stern “off” op de geluidsband van de film.

Deze voorstelling zal plaatsvinden in “KINEPOLIS-Gent” Ter Platen, 12 – 9000 GENT

Verplichte reservering

Dienstregeling bus DE LIJN (bus De lijn om de 8 minuten)

  • Van Gent-Sint-Pieters naar Kinepolis : bus 34-35-70-76
  • Van Kinepolis naar Gent Sint-Pieters:  bus 70-73-76-78

Aarzel niet om u te richten tot de dienst inlichtingen van het station bij eventuele vragen i.v.m. de busregeling De Lijn.

IK DOE EEN GIFT

Steun het geïntegreerde dienstenaanbod voor blinden en slechtzienden door het volgende bedrag te schenken :International Guide Dog Federation
Privacybeleid | Copyright | Wettelijke vermeldingen | Copyright © Les Amis des Aveugles 2019 | Réalisé par Comase info avec CodeWeb

Wij gebruiken cookies om onze website beter te laten werken, surfgedrag te meten en te optimaliseren. U kan onze website verder bezoeken als na uw akkoord.

IK ACCEPTEER  MEER WETEN