Ajouter au panier PDF Vrienden der Blinden en Slechtzienden op Facebook

Een gift bij speciale gebeurtenissen overmaken

Ja, ik maak een gift bij speciale gebeurtenissen over voor personen met een visuele handicap

Naar aanleiding van privégebeurtenissen (verjaardag, huwelijk, pensionering enz.) geven sommige mensen liever dan dat ze krijgen.

Zo moedigen ze hun vrienden aan om een gift te doen aan de Vrienden der Blinden en Slechtzienden.

Het best brengt u ons hiervan op de hoogte. We vertellen u dan wat u moet doen om te verzekeren dat uw vrienden een fiscaal attest ontvangen (als de storting per persoon minstens €40 bedraagt). We bezorgen u dan ook een lijst met de namen van de vrienden die een storting overmaakten.

Ze kunnen die betaling gewoon via een bankoverschrijving of via onze beveiligde website overmaken, met de mededeling 'Gift bij speciale gebeurtenis: (naam van de betrokken persoon)'.

Laat het weten aan onze consulent (065 40 31 08).

Een vraag ?

Christine Massin : 0471 07 42 49 - filantropie@vriendenderblinden.org

IK DOE EEN GIFT

Steun het geïntegreerde dienstenaanbod voor blinden en slechtzienden door het volgende bedrag te schenken :International Guide Dog Federation
Privacybeleid | Copyright | Wettelijke vermeldingen | Copyright © Les Amis des Aveugles 2019 | Réalisé par Comase info avec CodeWeb

Wij gebruiken cookies om onze website beter te laten werken, surfgedrag te meten en te optimaliseren. U kan onze website verder bezoeken als na uw akkoord.

IK ACCEPTEER  MEER WETEN