Ajouter au panier PDF Vrienden der Blinden en Slechtzienden op Facebook

Een nieuw mobiliteitscentrum voor ons Opleidingscentrum in Koksijde

Mobiliteitcentrum

Op 5 september hebben we ons nieuw mobiliteitscentrum plechtig geopend. De activiteiten op onze site van Koksijde waren lang alleen toegespitst op mobiliteit dankzij geleidehond. Met dit nieuwe gebouw wilden we onze mobiliteits- en voorlichtingsdiensten uitbreiden. Elke dag opnieuw zet onze vereniging zich in opdat blinden en slechtzienden zo zelfstandig mogelijk kunnen leven en bewegen.

Dit mobiliteitscentrum is multifunctioneel. Om de honden te kunnen verzorgen bijvoorbeeld, werd een functionele “badkamer” ingericht, waar de dierenarts ook consultaties kan houden. Een ander deel van het gebouw is volledig gewijd aan het administratieve beheer en de medische consultaties. Bovendien werd de volledige infrastructuur op blinden en slechtzienden afgestemd.

Mobiliteitcentrum

 

IK DOE EEN GIFT

Steun het geïntegreerde dienstenaanbod voor blinden en slechtzienden door het volgende bedrag te schenken :International Guide Dog Federation
Privacybeleid | Copyright | Wettelijke vermeldingen | Copyright © Les Amis des Aveugles 2019 | Réalisé par Comase info avec CodeWeb

Wij gebruiken cookies om onze website beter te laten werken, surfgedrag te meten en te optimaliseren. U kan onze website verder bezoeken als na uw akkoord.

IK ACCEPTEER  MEER WETEN