Ajouter au panier PDF Vrienden der Blinden en Slechtzienden op Facebook

Opendeurdag van onze opleidingscentrum voor geleidehonden van Koksijde

Vanaf 10u30 op zaterdag 8 september gaan de deuren open waarna de officiële inhuldiging van ons nieuwe multifunctionele gebouw volgt. Na de inhuldiging is het gebouw vrij toegankelijk om op eigen initiatief het gebouw te ontdekken en dit voor de duur van de opendeurdag.

Op het binnenplein zorgt de coverband ‘2 The Limit’ vanaf 11u voor de muzikale omlijsting. Tijdens dit aperitiefconcert kan je jezelf verwennen met een hapje of een drankje uit één van de aanwezige foodtrucks. Of verkies je een bordje heerlijke toetjes van het dessertbuffet?

Verder op het programma staan er demonstraties van zowel de blindengeleidehonden als van hondenclub ‘De Westhoek’. Ook kan je een workshops ‘initiatie hondenmassage’ bijwonen of een fotoshoot van je trouwe viervoeter laten maken. Zit je met een vraag over hondenvoeding? Bij de infostand van Versele-Laga helpen ze je graag verder.  Verder is er een tombola met tal van mooie prijzen maar ook een leuke zoektocht over Vrienden der Blinden waar jong en oud kan aan deelnemen.

Neem dus zeker een kijkje op onze leuke opendeurdag. Het centrum is bereikbaar met de auto (2 parkings in de Burgweg) of per fiets (fietsstalling op het domein) maar kies je voor het openbaar vervoer, dan neem je buslijn 68 of 69 tot aan halte ‘Galloper’. Van daar is het een kleine wandeling tot aan het opleidingscentrum.

Redenen genoeg dus om op zaterdag 8 september langs te komen. Je komt toch ook?

Hieronder het programma van de opendeurdag van ons opleidingscentrum van Koksijde

10u30: Officiële opening met lint van nieuw multifunctioneel gebouw –  woordje van Vice-Voorzitter Wim Dezeure

11u00 – 13u00: Aperitief concert – to the limits

12u00: Demo ‘Vrienden der Blinden’

13u00: Demo ‘hondenschool Westhoek Koksijde’

14u00: Demo ‘Vrienden der Blinden’

15u00: Demo ‘hondenschool Westhoek Koksijde’

16u00: trekking tombola en antwoorden zoektocht

17u00: einde

Doorlopend: foodtrucks – dessertbuffet – workshops (fotoshoot hondjes – relaxatie) – zoektocht parcours doorheen gebouw en locatie – tombola lotjes verkopen. Hoofdprijs tombola: Luchtdoop met SV4 dubbeldekker

Flyer Opendeurdag

 

Help ons om ons werk voort te zetten voor blinden en slechtzienden die intensiever lijden onder het isolement door een gift te doen of door uw eigen actie te lanceren op ons online donatieplatform. Klik op onderstaande link om naar het platform te gaan.

 

EEN GIFT DOEN

International Guide Dog Federation
Privacybeleid | Copyright | Wettelijke vermeldingen | Copyright © Les Amis des Aveugles 2022 | Rťalisť par Comase info avec CodeWeb