Ajouter au panier PDF Vrienden der Blinden en Slechtzienden op Facebook

Reisprogramma voor 2017 en 2018 voor blinden en slechtzienden

De Sociale Dienst van het Federaal Werk «Vrienden der Blinden en Slechtzienden» stelt u zijn reisprogramma voor het jaar 2017 en het voorjaar 2018 voor.

BINNENLANDSE VAKANTIE: VERBLIJF IN DE "FLOREAL CLUB" TE BLANKENBERGE

Floreal Blankenberge

Van vrijdag 16 juni t.e.m. vrijdag 23 juni 2017 (vol pension)

Floréal Club Blankenberge is ideaal gelegen, recht tegenover Sea life en vlakbij het Noordzeezwembad. Het zachte zandstrand met zijn duinen, de befaamde zeedijk en de grote winkelstraat bevinden zich op wandelafstand.
Kortom, Blankenberge is de ideale uitvalsbasis voor zowel de cultuurliefhebber als de levensgenieter met Brugge en Gent in zijn nabije omgeving.

Prijs tweepersoonskamer:     378,00 €/persoon
Prijs éénpersoonskamer:     465,50 €/persoon

De betaling van het totale bedrag dient u te verrichten vóór 14 april 2017 met op de strook mededelingen als Ref. 17.101-Zee.

VERBLIJF IN MAROKKO: SCHOONHEIDS-, ONTSPANNINGS- EN RELAXATIEKUUR IN HOTEL LE TAZARKOUNT 4*

Marokko

Van dinsdag 10 t.e.m. dinsdag 17 oktober 2017 (half pension).

Kom en ontdek het weldoend effect van kuren in Marokko te Afourer. Deze stad is gelegen in het midden van het Atlasgebergte, op 200 km van Casablanca en 180 km van Marakech. We verblijven in Tazarkount, een comfortabel familiaal hotel omringd door magnifieke tuinen.

Het hotel in typische lokale stijl beschikt over 135 kamers; badkamer, apart toilet en airco. Internationale en Marokkaanse keuken, dieet op aanvraag (produkten van de boerderij van de eigenaars), snack bar zwembad, roomservice 24u/24u, spa met hammam, kapsalon, verwarmd buitenzwembad, 2 tennisterreinen, 3 joggingparcours, trekking, paardrijden.

De activiteiten georganiseerd tijdens deze vakantie zijn: 5 hammamsessies, 1 bad regeneratie met kruiden, 1 peeling, 1 complete massage van 45 min., 1 bad in ezelinnenmelk, 3 relaxatiemassages, 1 massage voetreflexologie (30min), 3 gelaatsverzorgingen, 1 manicure en 1 pedicure, 5 sessies aquagym.

Prijs éénpersoonskamer/ tweepersoonskamer: 776 €/persoon

De prijs omvat de vlucht, de transfers, het 4*hotel in halfpension, met ontbijt en avondmaal uitgez. drank.
Opgepast voor dit verblijf is het internationaal reispaspoort noodzakelijk en verplicht.

Een voorschot van 250 €/persoon moet gestort worden voor 28 februari 2017, het saldo moet ten laatste op 1 augustus 2017 gestort worden met op de strook mededelingen Ref. 17.102-Marokko.

BUITENLANDSE VAKANTIE « RONDREIS VIETNAM »

Vietnam

Organisatie van een rondreid van 11 dagen en 9 nachten in maart 2018.

Via deze unieke reis ontdekt u deze verre cultuur. U doorkruist een gedeelte van Viëtnam en bezoekt ondertussen Bangkok, Hanoi en de baai van Halong.

Uw vakantie wordt opgeluisterd met originele activiteiten zoals een kookles, een traditioneel muziekspektakel, een massagesessie, een tocht in een sampan naar Tam Coc maar ook nog een bezoek aan het heiligdom van de ooievaars, een boottocht in de baai, een bezoek aan de tempels en de kathedraal van Phat Diem, waarvan z’n architectuur u verstomd achterlaat.
De rondreis bevat tevens een kennismakingsmoment met een lokale organisatie voor personen met een visuele beperking.

U logeert in verschillende typische en comfortabele hotels en brengt een nacht door op een jonk in een privé kajuit. U kan ook een nacht doorbrengen bij een inwoner.

Een lokale gids (Frans/Engels) begeleidt u gedurende de volledige reis.

Prijs:     1.900 €/persoon

De data van deze rondreis worden gecommuniceerd aan de deelnemers zodra de vluchtgegevens beschikbaar zijn.
De prijs omvat de vluchter, het logement, de maaltijden, het visum, de excursies en het vervoer naar de activiteiten.
Opgepast voor dit verblijf is het internationaal reispaspoort noodzakelijk en verplicht.

PRAKTISCHE DETAILS

Uw betaling geldt als inschrijvingsbewijs, en dient betaald te worden op het rekeningnummer van de sociale dienst van onze VZW (zie tabel hieronder). Vergeet a.u.b. niet om de referentie op de strook mededelingen van het overschrijvingsformulier te vermelden. Mogen wij u vragen om op tijd in te schrijven en de respectievelijke betalingstermijnen te respecteren.
De v.z.w. behoudt zich het recht een reis te annuleren en de deelnemers terug te betalen indien het aantal ingeschrevenen niet voldoende is.

 

Vakantie IBAN  BIC  Referentie
Blankenberge BE39 0015 3194 2319 GEBABEBB 17.101 – Mer
Maroc  BE39 0015 3194 2319 GEBABEBB 17.102– Maroc
Vietnam  BE39 0015 3194 2319 GEBABEBB 18.100- Vietnam

 

Elke visueel gehandicapte persoon is verplicht zich door een ziende persoon te laten begeleiden

Indien U interesse heeft in onze vakanties kan u voor verdere inlichtingen contact opnemen de sociale assistente van uw regio.
 

 

Help ons om ons werk voort te zetten voor blinden en slechtzienden die intensiever lijden onder het isolement door een gift te doen of door uw eigen actie te lanceren op ons online donatieplatform. Klik op onderstaande link om naar het platform te gaan.

 

EEN GIFT DOEN

International Guide Dog Federation
Privacybeleid | Copyright | Wettelijke vermeldingen | Copyright © Les Amis des Aveugles 2022 | Réalisé par Comase info avec CodeWeb