Ajouter au panier PDF Vrienden der Blinden en Slechtzienden op Facebook

Eerbetoon aan de slachtoffers van de aanslagen van Brussel van 22 maart 2016

Eerbetoon aan de slachtoffers van de aanslagen van 22 maart 2016

De personeelsleden van De Vrienden der Blinden hebben samen met hun voorzitter Eric Balate een minuut stilte gehouden om de slachtoffers van de terroristische aanslagen van 22 maart te gedenken.

In zijn nieuwjaarsboodschap riep Eric Balate na de tragische gebeurtenissen in Parijs al op om de draad van ons dagelijks leven zo goed mogelijk weer op te pikken en ons niet van ons stuk te laten brengen. De dag na de aanslagen in Brussel moedigt hij ons aan om met volle teugen van het leven te blijven genieten, zeker binnen een organisatie zoals de onze die zich ten dienste stelt van mensen met een beperking.

“Wij geloven in de Mensheid. We hebben volop vertrouwen in wat de Mens kan verwezenlijken. Een begroeting elke ochtend krijgt sinds gisteren een extra dimensie. Dus… HALLO.”

 

IK DOE EEN GIFT

Steun het geïntegreerde dienstenaanbod voor blinden en slechtzienden door het volgende bedrag te schenken :International Guide Dog Federation
Privacybeleid | Copyright | Wettelijke vermeldingen | Copyright © Les Amis des Aveugles 2019 | Réalisé par Comase info avec CodeWeb

Wij gebruiken cookies om onze website beter te laten werken, surfgedrag te meten en te optimaliseren. U kan onze website verder bezoeken als na uw akkoord.

IK ACCEPTEER  MEER WETEN