De zelfstandigheid van personen met een visuele handicap ondersteunen

DOOR DE AUTONOMIE EN INTEGRATIE VAN PERSONEN MET EEN VISUELE HANDICAP IN HET SOCIAAL-PROFESSIONELE EN CULTURELE LEVEN TE STEUNEN DOOR ZE AANGEPASTE DIESTEN TE BIEDEN.

Blindengeleidehonden, hulp- en begeleidingsdiensten, een revalidatiecentrum en aangepast materiaal zoals de blindenstok zijn wat wij het geïntegreerd dienstenaanbod (GDA) noemen. De visueel gehandicapte begunstigde – volwassene of kind – kan hier zijn hele leven lang gebruik van maken, afhankelijk van een analyse van de noden die aangepaste antwoorden aanreikt. Dat GDA wordt aangevuld met opvangstructuren en een beschutte werkplaats.

Het geïntegreerd aanbod medisch-sociale diensten van de Vrienden der Blinden en Slechtzienden is uniek in België. Het wordt door de vzw zelf georganiseerd en beheerd om zo een optimale kwaliteit te kunnen garanderen. Elke dag dragen 160 werknemers hier hun steentje toe bij.

Help ons onze visie waar te maken. Bedankt!

Hoe kunt u ons helpen?

Zonder de bijdrage van de buitenwereld zou de vereniging geen geïntegreerd dienstenaanbod voor personen met een visuele handicap kunnen organiseren en uitwerken. Sommige daarvan zijn immers gratis, zoals de aanbieding van een specifiek opgeleide blindengeleidehond.

Er zijn verschillende manieren om onze werking te steunen en personen met een visuele handicap concreet te helpen.

Klein of groot, eenmalig of regelmatig... Uw hulp is van onschatbare waarde! Elke euro telt, en daar zijn wij u heel dankbaar voor.
 

Een vraag ?

065/40.31.00 - filantropie@vriendenderblinden.org

IK DOE EEN GIFT

Steun het geïntegreerde dienstenaanbod voor blinden en slechtzienden door het volgende bedrag te schenken :International Guide Dog Federation
Privacybeleid | Copyright | Wettelijke vermeldingen | Copyright © Les Amis des Aveugles 2019 | Réalisé par Comase info avec CodeWeb

Wij gebruiken cookies om onze website beter te laten werken, surfgedrag te meten en te optimaliseren. U kan onze website verder bezoeken als na uw akkoord.

IK ACCEPTEER  MEER WETEN